Tjenester

Spesialinteriør og Design, SPID AS, er et snekkerfirma
med eget verksted beliggende sentralt i Oslo. Vi utfører et allsidig arbeid fordi vi har kompetanse innen flere fagområder som snekker- og tømrermester. Daglig leder har over 40 års erfaring i bransjen med arbeid innen mange områder.

Produksjon av spesialinnredning foregår på eget verksted.Vi har også stor erfaring med bygging og innredning av tannlegekontorer i mer enn 25 år, ofte i samarbeid med Norsk Dental Depot. Vi foretar også ominnredning og/eller ombygging av leiligheter med bad, kontorer forretninger etc. gjerne i samarbeid med våre forbindelser innen elektriker-, rørlegger- og murerfaget m.v.

Vår leder har også våtromssertifikat.Vårt firma står for totalentreprisen. Resepsjonsdesker Vi er vel vant med å arbeide i et profesjonelt marked. Her viser vi noen resepsjonsdisker som vi har produsert for MAN LAST og BUSS, BATES RED CELL og BLOMQVIST.

Tannlegekontorer Vi har også stor erfaring med bygging og innredning av tannlegekontorer i mer enn 25 år, ofte i samarbeid med Norsk Dental Depot. Vi foretar også ominnredning og/eller ombygging av leiligheter med bad, kontorer forretninger etc. gjerne i samarbeid med våre forbindelser innen elektriker-, rørlegger- og murerfaget m.v. Vår leder har også våtromssertifikat.

 

Vi kan håndtere de fleste skader og problemer innenfor dører og vinduer. Vi behersker et bredt spekter av gamle håndverksteknikker, og frese arbeider.
Med våre faglige kunnskaper og gode maskinpark er vi i stand til å tilfredstille de fleste utfordringene for å levere et produkt til avtalt tid og pris.

  • Tillagning av innvendig varevinduer etter mål.
  • Tillagning av dører og vinduer med gammelt utseende elelr kopi av gammelt.
  • Tillagning av listverk etetr gamle modeller
  • Rep. Av dører og vinduer på verksted, med innbruddskader eller råte skader.
  • Laging av innredninger, skap og radiatorskjulere.
  • Også andre snekkeroppdrag på verksted.

Mange har ønske om å innrede sin leilighet med noe spesielt, som for eksempel å fornye inngangsdøren eller lage nye garderober, kjøkkeninnredninger med videre. , ta gjerne kontakt og kom med din ide; «vi snekrer det meste for de fleste!»